Wist je dat 95% van onze dagelijkse keuzes onderbewust gemaakt worden?

Zonder erbij na te denken en zonder enige cognitieve inspanning. Echter besteden we bijna allemaal al onze marketing effort om de potentiële klant te overtuigen van de bewuste (5%) processen: prijs, product en service, hetgeen waar jij en ik op kunnen concurreren. Hier valt dus nog veel ongelooflijk groei te behalen.

“Hoe maak je van je websitebezoekers daadwerkelijk klanten? Dat doe je door iemand in een limousine naar de bedankpagina te rijden,” zegt Martin van Kranenburg (Neuromarketing goeroe en conversie specialist). Om een bezoeker zijn / haar taak zo goed mogelijk uit te laten voeren, is het extreem belangrijk dat je een bezoeker zo min mogelijk laat nadenken. Hierin is de basis erg belangrijk. 

Er is volgens Martin 1 succesformule voor conversie; B = (MAT) + rU. De M staat voor de motivatie van de bezoeker en die probeer je te verhogen. Zo min mogelijk frictie zorgt ervoor dat de bezoeker de gewenste taak kan uitvoeren (Ability). Tenslotte de T en die staat voor een duidelijke trigger.

Worden je teksten slecht gelezen? Je blogs nauwelijks gedeeld? Je nieuwsbrieven niet geopend? Doe er iets aan! Zegt bestseller-auteur Wim van der Mark. Wim geeft al meer dan 30 jaar schrijftrainingen en is een expert op het gebied van beïnvloeden en conversie-optimalisatie.

Wil jij deze 2 grootheden zien spreken samen met onze neuromarketing specialist Jeroen Mulder? Vul dan snel hieronder je gegevens in. Binnen 1 dag sturen wij de link van de webinar naar je toe 🧠.