Services

Medewerkers van Sprints & Sneakers die een brainstormsessie doen

Stop marketing, start growth marketing

Growth marketing maakt marketing meetbaar. We streven naar snelle groei: bereik, verkeer, gebruikers, klanten, terugkerende omzet en ambassadeurs. Op basis van onze eigen pirate funnel brengen we focus aan op de belangrijkste KPI’s op weg naar groei.

Onze growth marketing methodiek is geschikt voor B2B, B2C, webshops, apps, software bedrijven en retailers. De experimentele en effectieve werkwijze in sprints is de gemene deler en met slimme alteraties zorgen we dat ons proces naadloos aansluit op jouw bedrijf, team en doelgroep

Growth Marketing hoe werkt dat?

Je bedrijfsvisie, doelstellingen en de huidige klantreis met bijbehorende datapunten vertalen we terug naar kwartaal doelstellingen, naar sprintdoelstellingen en naar dagelijkse experimenten en activiteiten zodat de werkzaamheden waar we ons vandaag mee bezig houden het meeste impact maken op de uiteindelijke gezamenlijke doelstellingen en ambities.

Waar het op neer komt? Wij zoeken de meest effectieve en efficiënte manieren om jouw organisatie te laten groeien. Door te werken in sprints kunnen wij razendsnel experimenteren en successen opschalen voor maximaal en houdbaar resultaat. En we maken het ook nog eens leuk!

Growth Marketing

Growth Marketing

Met bewezen technieken kraken we jouw complete funnel

Infrastructure

Infrastructure

Voordat we aan de slag gaan met growth marketing om impact te maken voor jouw business, is het uiterst belangrijk om de basis op orde te hebben. Sprints & Sneakers werkt super data-gedreven. Om al onze efforts, activiteiten en experimenten goed te kunnen meten, zorgen wij dat jouw infrastructuur staat als een huis.

Growth for Good

Growth for Good

We denken en helpen graag mee met projecten die iets goeds betekenen voor de wereld

Growth Audit

Audit

Met een growth audit identificeren wij de sterke en zwakkere kanten van jouw groeistrategie en identificeren we mogelijke kansen en bedreigingen. Relevante inzichten in de bestaande groeistrategie zorgen ervoor dat we niet opnieuw het wiel hoeven uit te vinden en zodoende snel stappen naar groei kunnen bewerkstelligen.
'Ons doel is om vandaag bezig te zijn met de activiteiten die het meest bijdragen aan groei op de lange termijn'
'Zonder te meten, kunnen we de effectiviteit niet weten.'
'Tijd en geld zijn schaarse assets in de meeste organisaties'
'Daily standups en maandelijkse sprints voor optimale effectiviteit'
684A5395 min scaled | Growth Marketing Agency | Sprints & Sneakers België

Growth Marketing met Sprints and Sneakers doe je vanwege:

Op de hoogte blijven van de nieuwste groeistrategieën of een afspraak met ons plannen?

We zullen geen betaallink sturen voor de koffie, promised.